Mac Upgrade

Mac Upgrade en Uitbreidingen

Uw MacBook Pro upgraden om meer snelheid en opslag te verkrijgen, doet u door een snelle SSD te installeren. Dit kan zowel in plaats van als naast uw harde schijf.

Wordt uw MacBook Pro traag? Een SSD plaatsen of het geheugen uitbreiden kan uw MacBook Pro significant sneller maken zowel bij het opstarten als tijdens het werken.

Bent u in het bezit van een MacBook Pro met een standaard harde schijf dan kunt u deze eenvoudig vervangen door een snelle SSD, deze kunt u zowel in plaats van uw huidige harde schijf als naast uw harde schijf plaatsen. In het laatste geval kunt u er dan bijvoorbeeld voor kiezen om uw foto's, muziek en documenten op te slaan op uw harde schijf en uw besturingssysteem op de snelle SSD.

Mac UpgradeĀ om het werkgeheugen uitbreiden kan ook flinke snelheidswinst opleveren, upgrade het geheugen tot wel 16GB voor ongekende prestaties.

Ziet u het helemaal niet zitten om zelf met een schroevendraaier aan de slag te gaan? Geen probleem, Mac Support kan de SSD ook voor u plaatsen.

Maak hiervoor een afspraak door een mail te sturen naar info@uwmacadres.nl of bel op kantooruren naar 06 - 22 66 57 53