VOOR ELK MAC PROBLEEM IS EEN OPLOSSING. BEL 06-22 66 57 53

Home / 
Mac Reparatie 
macbook
 / 

Macbook Scherm

Macbook Scherm

Macbook Scherm vervangen?

Macbook Scherm

MacBook scherm gebarsten – Wat nu?

De afgelopen jaren heeft Apple aardig wat vernieuwingen doorgevoerd in de MacBook series.

Het design en de kwaliteit is in alle opzicht vooruit gegaan, maar ondanks alle nieuwe technologieën zijn ze nog steeds niet beschermd tegen ongelukkige gebruikers.

Het is ons allemaal wel eens overkomen, ergens tegen aan stoten of iets tussen uw MacBook laten liggen terwijl u hem dichtklapt.

Een barst in uw scherm... Gelukkig is er Mac Support, afhankelijk van het type MacBook zijn er meerdere opties.

MacBook Pro

Heeft u een nieuwe MacBook Pro? Dan is het niet mogelijk om een los LCD paneel te vervangen. Zo bent u eigenlijk verplicht om de hele assembly te vervangen.

Bij deze schermen is wel dat Apple drie verschillende leveranciers heeft voor LCD panelen, namelijk Samsung, LG en Sharp. Alle drie zijn het officiële leveranciers van Apple maar dankzij andere technieken kan het zijn dat er een klein kleurverschil in zit, dit heeft dus niks te maken met het een namaakscherm maar gewoon de fabrikant.

MacBook Air

De MacBook Air is de enige serie van Apple die geen vorm van glas heeft voor het LCD paneel, tussen de aluminium bezel randen ligt direct het LCD paneel. De kans op krassen en beschadigingen is bij dit model dus extra groot. Voor deze modellen geldt helaas wel dezelfde regel als bij Retina LCD’s, het LCD is niet los te vervangen. Ook hier zit u dus vast aan een compleet nieuwe assembly.

Ik hoop natuurlijk van harte dat uw apparaat zo lang mogelijk mee gaat zonder problemen, maar mocht u toch een keer de pech hebben dat er iets gebeurd met het scherm van uw MacBook, dan is Mac Support er voor u om het op te lossen.

Waarom Mac Support uw MacBook Scherm laten vervangen?

  • Mac Support kan uw Macbook scherm snel vervangen.
  • Valt de scherm reparatie binnen uw inboedelverzekering, dan zijn de kosten voor het vervangen van het MacBook scherm minimaal voor u.
Frits Witjas Macsupport

Frits Witjas

MacSupport

Altijd een oplossing

Neem contact op of meld een reparatie aanWaarom kiezen voor Mac support?

4,8
Op google reviews
Reparatie van alle Mac's
Garantie 1/2 jaar
Remote Support
Vakkundige Reparaties
Snelle Service
Professioneel Advies
Concurrerende Prijzen
Van Ma t/m Za geopend
Adequaat en Ouderwets Goed

© 2022 MacSupport Witjas | Webdesign by Dunico

menucross-circle