VOOR ELK MAC PROBLEEM IS EEN OPLOSSING. BEL 06-22 66 57 53

Home / 
Mac Reparatie 
macbook
 / 

Macbook Toetsenbord

Macbook Toetsenbord

Macbook Toetsenbord vervangen?

Macbook Toetsenbord

 

 

Het toetsenbord van uw MacBook vervangen?

Slijtage is een redenen om uw toetsenbord te vervangen. Het toetsenbord van kan ook vervangen moeten worden wegens een ander probleem. Waterschade, bijvoorbeeld. Als er een kop koffie over uw MacBook ging, heeft uw toetsenbord waarschijnlijk schade opgelopen en zal vervangen moeten worden.

Vuil kan ook voor problemen zorgen. Dan werkt uw toetsenbord ineens niet meer. Natuurlijk kunt u proberen het vuil uit uw toetsenbord te schudden of uw toetsenbord met perslucht schoon proberen te spuiten. Mac Support hoort echter vaak dat dit niet echt goed gewerkt heeft. De oorzaak is het type toetsenbord dat er in uw MacBook zit. Dit is een door Apple erkend probleem. 

Herkent u het onderstaande gedrag bij het toetsenbord van uw MacBook?

Het toetsenbord:

  • Slaat bepaalde toetsen niet aan, waardoor letters of tekens niet verschijnen
  • Herhaalt tekens of letters onverwacht
  • Voelt ‘plakkerig’ aan of reageert niet altijd hetzelfde

Check dan of uw MacBook toetsenbord vervangen kan worden via dit serviceprogramma van Apple. Het vervangen van uw MacBook toetsenbord is dan vaak gratis. Staat uw MacBook niet in het lijstje, maar heeft hij wel dezelfde symptomen? Dan helpen we u natuurlijk ook graag.

MacBook toetsenbord vervangen onder serviceprogramma? Wees er op tijd bij

Helaas blijft het recht om uw toetsenbord gratis te vervangen via het serviceprogramma niet eeuwig bestaan. Apple zegt hierover op de betreffende pagina: “Het programma geldt voor in aanmerking komende MacBook Air– en MacBook Pro-modellen gedurende een periode van 4 jaar na de eerste verkoopdatum”. Denkt u dat u het toetsenbord van uw MacBook dan misschien beter preventief kunt laten vervangen? Dan komt u bedrogen uit: uw MacBook toetsenbord mag alleen via dit programma vervangen worden als je ook écht problemen ondervindt met je toetsenbord.

Toetsenbord van MacBook vervangen is een ingewikkelde klus

Voor het vervangen van het toetsenbord van uw moet de hele laptop uit elkaar gehaald worden. Componenten die vastgelijmd zitten, moeten ook vervangen worden. Daardoor is het vervangen van het toetsenbord van uw MacBook een tijdrovende reparatie.

Uiteraard weten Mac Support exact hoe ze deze reparatie moeten aanpakken: Mac Support kent immers ieder model MacBook. Of u nu het toetsenbord van een MacBook Pro wilt laten vervangen, of dat van een MacBook Air. Mac Support vervangt uw defecte keyboard graag.

MacBook toetsenbord vervangen buiten de garantie

Is uw MacBook al wat ouder en is de Apple-garantie verlopen? Dan vervangt Mac Support uw toetsenbord. Vooraf vertelt Mac Support u precies wat de kosten van de reparatie zijn, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Daarnaast geeft Mac Support standaard 6 maanden garantie als u het toetsenbord door Mac Support laat vervangen.

MacBook reparatie wanneer het u uitkomt

Of u nu problemen ondervindt met uw toetsenbord of de batterij van uw MacBook Air of MacBook Pro wilt laten vervangen of dat u een complicatie met uw moederbord heeft, de Mac Support kan dit allemaal voor u repareren. Daarbij realiseert Mac Support dat u uw MacBook eigenlijk niet kunt missen. Daarom kunt u gewoon met uw MacBook langskomen bij Mac Support en Mac Support vervangt het defecte onderdeel zo snel mogelijk. 

Bent u verzekerd?

  • Als uw MacBook binnenshuis vochtschade heeft ondervonden dan valt dit in bijna alle gevallen onder uw inboedelverzekering.
  • Neem voorafgaand aan de reparatie daarom altijd contact op met uw verzekeringsmaatschappij.
  • Mac Support zorgt dan voor een goede en duidelijke prijsopgave voor uw verzekeringsmaatschappij!

Meer Informatie

Frits Witjas Macsupport

Frits Witjas

MacSupport

Altijd een oplossing

Neem contact op of meld een reparatie aanWaarom kiezen voor Mac support?

4,8
Op google reviews
Reparatie van alle Mac's
Garantie 1/2 jaar
Remote Support
Vakkundige Reparaties
Snelle Service
Professioneel Advies
Concurrerende Prijzen
Van Ma t/m Za geopend
Adequaat en Ouderwets Goed

© 2022 MacSupport Witjas | Webdesign by Dunico

menucross-circle