Mac Pro voeding

Mac Pro voeding vervangen?

Mac Pro voeding

Kosten voor het vervangen van de Mac Pro voeding

Mac Pro videokaart

Mac Pro videokaart vervangen?

Mac Pro videokaart

 

Uw Mac Pro videokaart vervangen?

Voorbeeld:
ATI Radeon HD5770 1GB Graphics Upgrade Kit Mac Pro (2006~2012) gebruikt - Origineel Apple
Deze videokaart wordt geleverd zonder originele doos, kompleet met kabeltje en 12 maanden garantie.
Levering: doorgaans uit voorraad leverbaar.
Ook andere videokaarten zijn doorgaans uit voorraad leverbaar.
(EOL product / uit productie sinds begin 2014)
Deze originele Apple ATI Radeon HD5770 1 GB video kaart is compatibel met alle Mac Pro's 2006~2012 vanaf Snow Leopard 10.6.4 t/m High Sierra 10.13.6, NIET hoger (geen Metal support).
De Apple ATI Radeon HD5770 biedt een indrukwekkende grafische verwerkingskracht met groot GDDR5-geheugen en is een uitstekende keuze voor de beeldverwerking bij creatieve, wetenschappelijke en technische toepassingen.
De Apple ATI Radeon HD5770 is voorzien van drie videopoorten: twee Mini-Display poorten en één dual-link-DVI-poort.
Hierdoor kan men tegelijk de 24-inch Apple LED Cinema Display en een andere monitor met Mini Display poort en een monitor met DVI-I poort aansluiten, zoals de 30-inch Apple Cinema HD Display.DVI-I poort: 1
Mini DisplayPoort: 2

Garantie: 12 maanden!!

Kosten vervangen van uw Mac Pro Videokaart

Mac Wifi

Mac Wifi kaart vervangen?

Macbook Wifi

Het vervangen van de Wi-Fi-kaart in uw Mac kan noodzakelijk. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten overwegen om de Wi-Fi-kaart te vervangen:

Verbindingsproblemen

  1. Onstabiele verbinding: Als u regelmatig problemen heeft met een onstabiele Wi-Fi-verbinding, zoals frequente onderbrekingen of het verliezen van verbinding met netwerken, kan dit een teken zijn dat uw Wi-Fi-kaart defect is of niet goed functioneert.
  2. Langzame verbindingssnelheid: Als uw Mac aanzienlijk trager Wi-Fi-snelheden ervaart in vergelijking met andere apparaten die hetzelfde netwerk gebruiken, kan de Wi-Fi-kaart mogelijk de oorzaak zijn. Dit kan vooral merkbaar zijn bij het streamen van video's, online gaming of grote bestanden downloaden.

Hardwareproblemen

  1. Wi-Fi-optie niet beschikbaar: Als de optie om Wi-Fi in te schakelen helemaal niet beschikbaar is in uw systeeminstellingen, kan dit een indicatie zijn van een defecte Wi-Fi-kaart. Dit probleem kan niet worden opgelost met software-updates of netwerkherstel.
  2. Oververhitting: In sommige gevallen kan een defecte Wi-Fi-kaart oververhitting veroorzaken, wat leidt tot een slecht functionerende of falende verbinding. Dit kan worden waargenomen als de Wi-Fi-kaart na korte periodes van gebruik begint te falen of als u voelt dat uw Mac ongewoon warm wordt tijdens het gebruik van Wi-Fi.

Compatibiliteitsproblemen

  1. Nieuwe Wi-Fi-standaarden: Als u een oudere Mac heeft die niet compatibel is met nieuwere Wi-Fi-standaarden (zoals Wi-Fi 6), kan een upgrade van de Wi-Fi-kaart jouw Mac in staat stellen om gebruik te maken van snellere en stabielere verbindingen. Dit kan vooral nuttig zijn als u een nieuwere router heeft die deze standaarden ondersteunt.
  2. Ondersteuning voor nieuwe functies: Nieuwere Wi-Fi-kaarten kunnen ondersteuning bieden voor functies zoals MU-MIMO (Multi-User, Multiple-Input, Multiple-Output), die helpen bij het verbeteren van de prestaties in omgevingen met veel apparaten.

Diagnose en vervanging

  1. Uitsluiten van andere oorzaken: Voordat u besluit de Wi-Fi-kaart te laten vervangen, is het belangrijk om andere mogelijke oorzaken van verbindingsproblemen uit te sluiten. Dit omvat het controleren van uw router instellingen, het resetten van netwerk voorkeuren, en het uitvoeren van systeemupdates. Soms kan een softwareprobleem worden opgelost zonder dat hardware vervangen hoeft te worden.
  2. Professionele diagnose: Als u niet zeker weet of de Wi-Fi-kaart het probleem veroorzaakt, kan het nuttig zijn om uw Mac naar Mac Support Witjas te brengen voor een diagnose. Mac Support Witjas kan specifieke hardware tests uitvoeren om vast te stellen of de Wi-Fi-kaart moet worden vervangen.

Conclusie

Het vervangen van de Wi-Fi-kaart in jouw Mac kan noodzakelijk zijn als u te maken heeft met aanhoudende verbindingsproblemen, hardware defecten of als u wilt profiteren van de nieuwste Wi-Fi-standaarden en -functies. Het is belangrijk om eerst andere mogelijke oorzaken van verbindingsproblemen uit te sluiten en, indien nodig, professionele hulp in te schakelen om de juiste diagnose en vervanging uit te voeren. Door de Wi-Fi-kaart te vervangen, kunt u de netwerkprestaties van uw Mac aanzienlijk verbeteren en zorgen voor een stabiele en snelle internetverbinding.

Kosten vervangen Mac wifi module