Mac Pro voeding

Mac Pro voeding vervangen?

Mac Pro voeding

Is uw Mac Pro voeding defect?

Mac Pro videokaart

Mac Pro videokaart vervangen?

Mac Pro videokaart

 

Uw Mac Pro videokaart vervangen?

Voorbeeld:
ATI Radeon HD5770 1GB Graphics Upgrade Kit Mac Pro (2006~2012) gebruikt - Origineel Apple
Deze videokaart wordt geleverd zonder originele doos, kompleet met kabeltje en 12 maanden garantie.
Levering: doorgaans uit voorraad leverbaar.
Ook andere videokaarten zijn doorgaans uit voorraad leverbaar.
(EOL product / uit productie sinds begin 2014)
Deze originele Apple ATI Radeon HD5770 1 GB video kaart is compatibel met alle Mac Pro's 2006~2012 vanaf Snow Leopard 10.6.4 t/m High Sierra 10.13.6, NIET hoger (geen Metal support).
De Apple ATI Radeon HD5770 biedt een indrukwekkende grafische verwerkingskracht met groot GDDR5-geheugen en is een uitstekende keuze voor de beeldverwerking bij creatieve, wetenschappelijke en technische toepassingen.
De Apple ATI Radeon HD5770 is voorzien van drie videopoorten: twee Mini-Display poorten en één dual-link-DVI-poort.
Hierdoor kan men tegelijk de 24-inch Apple LED Cinema Display en een andere monitor met Mini Display poort en een monitor met DVI-I poort aansluiten, zoals de 30-inch Apple Cinema HD Display.DVI-I poort: 1
Mini DisplayPoort: 2

Garantie: 12 maanden!!

Mac Wifi

Mac Wifi kaart vervangen?

Macbook Wifi

Als uw Mac geen internetverbinding maakt via wifi

Als uw Mac verbonden is met een wifi netwerk maar geen verbinding kan maken met websites, e-mail en alle andere internetvoorzieningen, kunt u onderstaande oplossingen proberen.

Om verbinding te maken met het internet via wifi, moet uw Mac eerst verbonden zijn met een wifi netwerk dat een internetverbinding kan verstrekken. Om verbinding te maken met een wifi netwerk, klikt u op 'Wifi' 

Macbook Wifi

 in het bedieningspaneel of de menubalk en kiest u vervolgens een netwerk in het menu. Als websites, e-mail en alle andere internetvoorzieningen nog altijd niet beschikbaar zijn nadat u verbinding hebt gemaakt met wifi, probeert u de volgende oplossingen.

Uw Mac herstarten

Een herstart kan helpen, omdat uw Mac dan automatisch het internetadres vernieuwt dat was toegewezen aan de Mac toen deze verbinding maakte met het wifinetwerk. U kunt het IP-adres ook handmatig vernieuwen. Dit wordt ook wel het vernieuwen van de DHCP-lease genoemd. Als de lease verlopen is en het adres al door een ander apparaat wordt gebruikt, wordt er een nieuw adres toegewezen aan uw Mac.

Het IP-adres handmatig vernieuwen van uw Mac Wifi

Als je het IP-adres via DHCP ontvangt, kun je forceren dat de computer het huidige IP-adres vernieuwt. In sommige gevallen kunnen hiermee verbindingsproblemen worden opgelost.

Het is mogelijk dat je het huidige IP-adres af en toe moet vernieuwen als je deel uitmaakt van een omgeving waarin veel computers gebruikmaken van dezelfde DHCP-server of wanneer de netwerkbeheerder een korte lease tijd voor DHCP heeft ingesteld.

Vraag de internetaanbieder of de netwerkbeheerder of je het DHCP-adres moet vernieuwen.

  1. Kies op je Mac Apple-menu
  1.  Systeeminstellingen en klik op Netwerk

  1. in de navigatiekolom. (Mogelijk moet u omlaag scrollen.)
  2. Klik aan de rechterkant op de netwerkvoorziening waarvoor een vernieuwd IP-adres nodig is en klik vervolgens op 'Details'.
  3. Klik op 'TCP/IP' en klik vervolgens op 'Vernieuw DHCP-lease'.
  4. Klik op 'OK'.

Uw Mac bijwerken voor uw Mac wifi

Werk de software bij op uw Mac en controleer of de datum en tijd correct zijn ingesteld.

Uw VPN- of andere beveiligingssoftware controleren

Als u een VPN-app of andere software hebt geïnstalleerd die uw netwerkverbindingen bewaakt of ermee communiceert, kan die software internettoegang beletten. De ingebouwde diagnostische tools gebruiken

Wifi aanbevelingen

Klik op 'Wifi' 

 in het bedieningspaneel of de menubalk en zoek in het menu naar 'Wifi aanbevelingen'. Als u deze optie ziet, heeft uw Mac een probleem gedetecteerd en zijn er aanbevelingen te melden. Kies 'Wifi aanbevelingen' voor meer informatie.*

Wifi probleemoplossing.

Houd de Option-toets op uw toetsenbord ingedrukt terwijl u klikt op 'Wifi'

 in het bedieningspaneel of menubalk en kies vervolgens 'Open Wifiprobleemoplossing' in het menu. 

De wifirouter bijwerken

Als u de wifirouter van het netwerk beheert, installeert u de nieuwste firmware-updates voor de router, zoals aanbevolen door de fabrikant. Het kan ook helpen om de router te herstarten en de door Apple aanbevolen instellingen voor wifirouters en toegangspunten te gebruiken.

Een ander netwerk proberen of contact opnemen met uw internetaanbieder of Mac Support

Als u wel toegang krijgt tot het internet wanneer u verbonden bent met een ander netwerk, of als u het niet zeker weet, neemt u contact op met uw netwerkbeheerder of internetaanbieder om te controleren of uw netwerk goed werkt.