VOOR ELK MAC PROBLEEM IS EEN OPLOSSING. BEL 06-22 66 57 53

Home / 

Mac Reparatie

Mac Reparatie

Welkom bij Mac Support, wij repareren alle mac's

Mac reparatie nodig?

Als u een Apple Mac gekocht hebt, heeft u gekozen voor betrouwbaarheid en veel gebruiksplezier. Als een Mac heeft: u wilt er altijd op kunnen vertrouwen. U moet er dan ook niet aan denken dat uw Mac opeens niet meer goed functioneert! Maar het kan natuurlijk gebeuren dat er iets mis is met uw Mac. Dan maakt MacSupport Witjas snel en vakkundig alles wat er mis kan zijn met uw Mac.

Start uw Mac niet meer op

Een van de meest voorkomende problemen die wij tegenkomen is dat een Mac niet meer opstart. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Maar, geen paniek! Wat de reden ook is dat uw Mac niet op wil starten, wij repareren uw Mac zodra we weten wat er aan de hand is.

Vraagteken tijdens het opstarten

Start uw Mac niet op en verschijnt er een ‘folder’ icoon met een vraagtekentje erin op je scherm? Dan betekent dit dat uw Mac de opstartschijf niet meer kan vinden óf dat uw besturingssysteem beschadigd is. Een defecte harde schijf is echter meestal de grote boosdoener. Harde schijf Mac vervangen.

Scherm blijft zwart , grijs of blauw

Blijft uw scherm grijs, zwart of blauw tijdens het opstarten van uw Mac? Dan kan er van alles aan de hand zijn. Het probleem kan zich voordoen vanwege een defecte harde schijf, SSD, Logic board, toetsenbord of muis, maar ook vanwege een niet werkende stroomkabel. U kunt zelf proberen uw Mac op te starten in Recovery-mode en daarna het Schijfhulpprogramma op te starten, maar u kunt het onderzoek naar de oorzaak ook door ons laten doen.

Apple logo of voortgangsbalk

Ook bij dit probleem kunnen er verschillende oorzaken zijn. Vaak ligt er een probleem met het geheugen, de harde schijf of andere hardware onderdelen aan ten grondslag.

Heeft u de stroomtoevoer gecontroleerd en geprobeerd de stappen voor herstel uit te voeren, zonder het gewenste resultaat? Dan kunt u uw Mac het beste even door ons laten controleren!

Uw Mac wordt te warm

Als uw Mac het te warm wordt, kan hij zomaar uit gaan en niet meer op willen starten. Vaak ligt de oorzaak van dit probleem in een proces dat blijft hangen of in een ‘loop’ raakt. Daardoor vraagt het veel processor vermogen van de CPU van uw Mac en wordt deze warm.

Een andere oorzaak kan een defecte of vastgelopen ventilator zijn. Natuurlijk kunnen wij u helpen bij de foutopsporing of het schoonmaken of vervangen van de ventilator van uw Mac.

Videokaart Mac reparatie

Wordt het beeldscherm van uw Mac ineens wazig of deelt zich op in meerdere delen? Of verschijnen er ineens meerdere kleuren op het beeldscherm? Start uw Mac spontaan opnieuw op?

Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een defecte videochip. De videochip van uw Mac is door onze moederbord specialist op de videokaart te vervangen, u hoeft dus nog niet op zoek naar een nieuwe Mac.

MacBook Batterij vervangen 

Functioneert de batterij van uw MacBook Pro of MacBook Air niet goed, is de batterijduur slecht of is de batterij stuk? Dan is het aan te raden de batterij te vervangen. Werkt u voornamelijk met de Mac aan de oplader dan merkt u niet zo snel dat de batterij aan vervanging toe is. Het is wel aan te raden de conditie van de batterij in de gaten te houden want er schuilt ook een gevaar in. De batterij van uw MacBook kan namelijk gaan zwellen, waardoor de batterij interne componenten van uw Mac kapot kan drukken.  

© 2022 MacSupport Witjas | Webdesign by Dunico

menucross-circle